1-1-14

Νάνι από Bamboo με clip Πιπίλας Κρεμ - Minene

Διπλή Παρηγοριά για το Μωρό!

SKU προϊόντος: bws-MN23340
11,90 €

Περιγραφή

Ένα τέλειο νάνι από μπαμπού με ενσωματωμένο κλιπ πιπίλας για να μην χάνετε ποτέ η πιπίλα του μωρού! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κλιπ για κρεμάσετε το νάνι από το καρότσι και να το έχετε πάντα καθαρό!

Μοναδικά απαλό, σε όμορφα χρώματα και σχέδιο γεμάτο με αστεράκια!

Το μπαμπού είναι ένα φυτό πολύ φιλικό προς το περιβάλλον καθώς η καλλιέργεια του δεν απαιτεί τη χρήση λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων. Οι φυτείες μπαμπού δεν απαιτούν αποψίλωση οικοσυστημάτων, ανανεώνονται φυσικά και σε ασύγκριτα γρηγορότερους ρυθμούς από τις φυτείες βαμβακιού, σε συνθήκες όπου το βαμβάκι δε μπορεί να αναπτυχθεί. Αντίθετα, τα συμβατικά βαμβακερά ρούχα είναι υπεύθυνα σε πολύ μεγάλο βαθμό για την κατάχρηση χημικών ουσιών (για παράδειγμα, ένα κοντομάνικο συμβατικό βαμβακερό μπλουζάκι χρειάζεται περίπου μια κούπα του τσαγιού χημικά για να παραχθεί).

Ως ύφασμα τo μπαμπού έχει απαλή, μεταξένια υφή και υποαλλεργικές ιδιότητες, που το κάνουν το πλέον κατάλληλο για τα μωράκια με πολύ ευαίσθητο δέρμα.
Απορροφά την υγρασία και τη διατηρεί μακριά από το δέρμα, παρουσιάζοντας 30% περισσότερη απορροφητικότητα από το βαμβάκι, ενώ έχει την ιδιότητα να στεγνώνει εκπληκτικά γρήγορα.

Διαστάσεις: 44 x 44 cm

delivery_4_10 Παράδοση σε 4-10 ημέρες!
Είδος
Νάνι
Είδος

Brands

Newsletter

Καταχωρήστε το e-mail σας και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα μας