Επιθέματα Πλενόμενα 100% Βαμβάκι Άσπρο (6 τεμ) - Carriwell

Κρατούν το στήθος στεγνό με την πιο απαλή εφαρμογή.

SKU προϊόντος: bws-CW125
12,90 €

Περιγραφή

Κατά μέσο όρο μία γυναίκα χρησιμοποιεί 3000 επιθέματα θηλασμού μίας χρήσης! Αυτό είναι ένα τεράστιο κόστος για την ίδια, αλλά επιφέρει και μεγάλη επιβάρυνση στο περιβάλλον. Είναι λογικό λοιπόν να αναζητήσετε πλενόμενα επιθέματα θηλασμού.

Στην Carriwell μπορείτε να βρείτε υφασμάτινα επιθέματα θηλασμού από απαλό βαμβάκι, που πλένονται, τα οποία είναι πολύ απορροφητικά, με στρώμα ταχείας απορρόφησης , που αναπνέει, και φυσικό αλεύκαστο ύφασμα. Δεν ερεθίζουν τις θηλές, τις κρατάνε στεγνές και μειώνουν τον κίνδυνο της μαστίτιδας και των σκασμένων θηλών.

Κάθε συσκευασία περιέχει 6 πλενόμενα επιθέματα θηλασμού από απαλό βαμβάκι, τα πλένετε απαλά στο χέρι κάθε φορά που θέλετε να αλλάξετε επιθέματα και πολύ γρήγορα έχουν στεγνώσει!

  • Το βαμβάκι και το στρώμα ταχείας απορρόφησης, που αναπνέει, κρατάει όλη την υγρασία, ώστε να μην ερεθίζονται οι θηλές και να μένουν στεγνές με τρόπο φυσικό, μεγιστοποιώντας την άνεσή σας.
  • Σχεδιασμένα από 100% βαμβακερό ύφασμα με στρώμα ταχείας απορρόφησης, που αναπνέει, κρατάει όλη την υγρασία.
  • Το υπερ-απορροφητικό στρώμα τους από υπερ-απαλό βαμβάκι απομακρύνει άμεσα την υγρασία από το δέρμα για να σας κρατούν στεγνή και άνετη.
  • Σχεδιασμένα και τα 4 στρώματα των επιθεμάτων από ύφασμα που αναπνέει – ακόμα και το στρώμα που εμποδίζει τη διαρροή.
  • Το λεπτό και άνετο σχήμα τους εφαρμόζει τέλεια σε κάθε στήθος και σταθεροποιούνται απόλυτα στα σουτιέν εγκυμοσύνης / θηλασμού.
  • Οικονομική λύση, που ταυτόχρονα προστατεύει το περιβάλλον, αντίθετα με τα επιθέματα μίας χρήσης, γιατί είναι επαναχρησιμοποιούμενα και εύκολα στη χρήση.
  • Πλένονται εύκολα στο πλυντήριο αφού φτάνουν σε εσάς με τη δική τους ειδική δικτυωτή θήκη πλυσίματος για να μην χάνεται η φόρμα τους κατά τη διάρκεια του πλυντηρίου.
  • Κυκλοφορούν και σε μαύρο χρώμα. Τα μαύρα επιθέματα θηλασμού, είναι χρήσιμα κάτω από τα μαύρα εσώρουχα και σκούρα ρούχα σας, καθώς δεν φεγγίζουν.
delivery_4_10 Παράδοση σε 4-10 ημέρες!
Είδος
Αξεσουάρ Εγκυμοσύνης και Θηλασμού
Είδος

Brands

Newsletter

Καταχωρήστε το e-mail σας και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα μας